Novinky na eshopu

Kategorie: Novinky Datum: Komentáře: 0 Zobrazeno: 2137

Horké novinky plus tipy na krásné dárečky k Vánocům, to si určitě nesmíte nechat ujít!

Máme pro vás pár nových produktů, které jsme si hned zamilovali! Určitě v nich najdete i spoustu inspirace na vánoční dárky. Pojďme se na ně rovnou podívat společně.

Náramky Cheer Love 

Náramky Cheer Love

Elegantní náramky v kombinaci kovu a kůže v různých barvách jsou super na nošení všude jinde než na trénink :D Tentokrát je čas dát vědět všem ostatním, že cheer je prostě ta naše největší láska! 

Objednali jsme pro vás raději různé barvy, aby bylo z čeho vybírat. Se zlatou, s červenou, se stříbrnou - určitě si najdeš svého favorita. Vyber si tady svou barvu nebo zvol černo-stříbrný náramek zdobený kamínky.

Batůžek s potiskem Cheer

Batoh Cheer

Ideální batůžek pro menší děti, na pár věcí na trénink, nic extra těžkého a složitého. Praktická kapsička na přední straně poslouží skvěle pro uložení menších nezbytností. A samozřejmě nemůže chybět třpytivý potisk CHEER, který vám rádi vyrobíme v jedné z několika mrkavých barviček.

Tenhle batůžek je rozhodně skvělá volba za super cenu ;)

Mašle

Pořád vymýšlíme nové a ještě krásnější mašle, to už tak prostě je :) Velkým hitem poslední doby je oficiální tréninková mašle českého národního cheer týmu, kterou si u nás můžete koupit a podpořit tak náš nároďák! Nyní si navíc tuhle mašli můžete u nás předobjednat a vyzvednout osobně na Sparkling Cheer Cupu 14. 12. 2019 v Hradci Králové (tuto volbu najdete při objednávce ve volbě dopravy).

Tréninková mašle národního týmu

Vytvořili jsme sérii velkých třpytivých mašlí se třpytivými nápisy (prostě moooc třpytek :D). Některé jsou motivační, třeba třpytivá mašle Dream BigGIRL POWER nebo Don't Quit, a pak tu máme klasiku - Flyer, Base a Backspot (nebo pokud byste mysleli, že těch třpytek už je trochu moc, tak tady najdete tuto mašli s matným potiskem). Tyhle mašličky máme i v nových speciálních neonových barvách! Dej nám vědět, jak se ti líbí ;)

Mašle Girl Power Mašle stunt poziceMašle Mermaid Mašle Best Friends

Z nových materiálů jsme vyrobili nádhernou, jemně třpytivou mašli Marmaid s duhovými šupinkami. A nesmíme zapomenout na roztomilé Best Friends mašličky, které zkrátka patří jedna k druhé!

Novinky Nfinity a Pizzazz jsou ještě na cestě

Sledujte náš facebook a instagram @spiritcheershop, protože každým dnem čekáme novou zásilku tašek, batohů, bot, ponožek a dalších věcí, tak ať se o nich dozvíte jako první! Některých bude jen omezený počet a bude to stát za to :)