Kde se ještě potkáme?

Kategorie: Novinky Datum: Komentáře: 0 Zobrazeno: 2446

Stručně o soutěžích, kterých jsme se zúčastnili a kde nás ještě můžete potkat.

Poslední březnový víkend jsme po velmi dlouhé době konečně navštívili Prague Cheer Open, na který jsme se moc těšili, protože jsme se s vámi - našimi zákazníky - mohli konečně setkat osobně. Během celého dne vás bylo u našeho stánku neuvěřitelné množství, za což jsme vám nesmírně vděční! Součástí PCO2022 bylo také vystoupení českého národního týmu, který jste mohli podpořit nákupem produktů TCR na našem stánku

Minulou sobotu se někteří z vás vydali do Pardubic na Pardubice Cheer Open. Sice jsme tam nebyli s naším stánkem, ale ani to nám nezabránilo podpořit soutěž. Podobně jako na Prague Cheer Open i tentokrát jsme přispěli drobnými cenami pro individuální kategorie. Kdo si odnesl něco od nás?

Nicméně se nesmírně těšíme, že se s vámi brzy opět setkáme! A ne jen jednou. V neděli 15.5.2022 se sejdeme v pražské hale Slávia - Eden na další soutěži. Konkrétně se jedná o United Cheer Cup, kde se můžete opět těšit na náš stánek. Tentokrát vám také umožníme rezervovat si produkty předem, abyste měli jistotu, že to, o co máte zájem, do Prahy skutečně přivezeme :)

Průběh soutěže budeme sledovat a všem účastníkům budeme držet palce. V červnu nás čeká poslední soutěž a jistě tušíte, že to bude Mistrovství České republiky ve sportovním cheerleadingu.

Těšíme se na Vás!