Podpořili jsme nároďák!

Kategorie: Novinky Datum: Komentáře: 0 Zobrazeno: 6211

O tom, jak jsme díky Vám podpořili český národní cheer tým!

Podpořili jsme nároďák!

Český národní tým se nedávno zúčastnil ICU VIRTUAL WORLDS i díky naší podpoře. Během víkendu 18.-19.9.2021 natočil náš nároďák soutěžní videa pro letošní Virtual Worlds, odkud si "přivezl" krásné 5. místo v kategorii Senior Allgirl Elite a 6. místo v kategorii Junior Allgirl Advanced.

Kde však začala naše spolupráce?

Už v roce 2019 se na našem e-shopu objevily tréninkové mašle českého národního týmu, které jste si mohli objednat i Vy. Design naší trikolóry zaujal mnohé z Vás, a tak jsme jich vyrobili přes 50 kusů. Tyhle mašle však nebyly jenom krásnou ozdobou, protože výtěžek z prodeje tréninkových mašlí české reprezentace šel právě na podporu českého národního týmu!

Díky Vašim objednávkám se vybralo 4 320 Kč, které posloužily na nákup vybavení pro naši reprezentaci.

U tréninkových mašlí to však neskončilo.

Letošní uniformy českého národního týmu byly doplněny mašlemi, které taky pocházejí z naší dílny. Celkový vzhled našich reprezentantek byl vyšperkován jednoduchými bílými mašlemi s nápisem Virtual Worlds 2021. Věříme, že tyhle mašle jim budou připomínat nezapomenutelné cheer momenty spojené s reprezentací naší krásné země ♥.

Na závěr už jenom děkujeme našim holkám za skvělou reprezentaci a gratulujeme k dosaženým úspěchům. Věříme, že naše spolupráce bude pokračovat a my budeme i nadále moct podporovat český nároďák.