Nové mašle s kamínky v několika barvách

Kategorie: Novinky Datum: Komentáře: 0 Zobrazeno: 7066

Připravili jsme pro vás nové mašličky s kamínky v několika barvách, aby vám krásně ladily ke každému outfitu! Také se dozvíte, kde nejlépe uchovávat svou sbírku mašlí, nebo jak jednoduše podpořit českou repre. Více v článku :)

d

Představení nových mašlí s kamínky a spoustu dalšího

d

d

Novinka! Elegantní mašličky s kamínky

Vyrobili jsme pro vás krásné nové mašličky s kamínky v různých barvách, aby vám co nejlépe ladily s každým outfitem. Jednoduché, ale elegantní mašličky jsou připevněné na černé gumičce a ozdobené různě velkými stříbrnými kamínky. Co myslíte? Povedly se nám?

Jak nejlépe skladovat sbírku mašliček? Na praktickém věšáku

Věšáček na mašle by neměl chybět nikomu, kdo má doma více ozdobných mašlí a nechce je mít pomačkané a špinavé. Je to praktický doplněk, který navíc krásně ozdobí každý dětský pokojíček! U nás na e-shopu ho máme v různých barvách, takže si vybere každý podle svého vkusu. 

vesacek-na-masle.jpgvesacek-na-masle.jpgvesacek-na-masle.jpgvesacek-na-masle.jpg

Podpora naší reprezentace zakoupením mašle Czech Republic

V nabídce máme stále tuto unikátní repre mašli Czech Republic 20196/2020, z jejíhož prodeje věnujeme vždy 80 Kč na podporu naší cheerleadingové reprezentace! Proto pokud je chcete podpořit i vy, toto je jedinečný způsob, jak udělat dobrý skutek a zároveň si doplnit svůj outfit touto nádhernou a originální mašlí.

Vybrané peníze zatím nebyly naší repre předány. Čekáme, až je budou chtít využít :)   

untitled-2-w640.pnguntitled1-2-w640.pngTréninková mašle Team Czech Republic 2019/2020