Podzimní dny jsou tu a s nimi i chladné počasí

Kategorie: Akce Datum: Komentáře: 0 Zobrazeno: 4195

Podzimní dny jsou tu a i když zatím zrovna nemrzne, je důležité to nepodcenit a zůstat v teple.

Je dobré vystřídat nejen oblečení na ven, ale také oblečení do tělocvičny, za teplejší a hřejivější, které vás udrží v teple a pohodlí. Je důležité tuto fázi přechodu od teplých dnů k chladnějším nepodcenit, abyste neskončili doma s nachlazením či chřipkou. Jak na to?

Vyměňte krátké za delší

Na týmové tréninky mohou být nároky na oblečení trochu jiné než třeba na tréninky akrobacie. Někdy stačí vyměnit kraťasy za tříčtvrteční či dlouhé legíny. "Tříčtvrťáky" u nás najdete v profesionálním provedení od značky Nfinity nebo v dámských velikostech v základním provedení s potiskem CHEER - nyní navíc se slevou.

Dlouhé legíny rozhodně doporučujeme od značky Swedish Fall - jsou sice dražší, ale stokrát Vám to vynahradí získaným komfortem. Nepadají, jsou teplé, ale nikdy v nich není horko, a navíc vypadají prostě skvěle! Zkusit můžete také velice moderní crop topy s dlouhým rukávem.Legíny a crop topy od značky Swedish Fall

V naší nabídce najdete také černé bavlněné legíny STUNT a CHEER, které se budou líbit hlavně dětem. A pokud hledáte něco roztomilejšího, koukněte na krásné SuperStar legíny s hvězdičkami!

Ne každému ale některá z těchto variant vyhovuje. Pokud rádi nosíte kraťásky, pak doporučujeme pořídit tepláky, které můžete snadno obléct i sundat, podle náročnosti tréninku. Zůstanete tak v teple, i když zrovna děláte spottera nebo podpůrný prep v nové pyramidě.

Nesmíme zapomenout na horní díl - tréninkové tričko skvěle doplní mikina. Ať jste fanoušky rozepínacích mikin, nebo "klokánků" bez zipu, určitě si u nás najdete to své. Právě teď ještě navíc za výhodnou cenu. Mrkněte do sekce dětské mikiny nebo mikiny pro dospělé.

Mikina Cheerlife

Výprodej starších modelů a podzimní slevy

Z naší nabídky čas od času odebíráme starší modely či druhy textilu, abychom uvolnili místo další, novějším produktům. Máte tak možnost vychytat některé produkty za skvělé ceny!

A k tomu jsme pro Vás přichystali také pěknou porci dalších akčních produktů, abyste měli z čeho vybírat. Všechny zlevněné produkty najdete zde.