Kde nás můžete potkat?

Kategorie: Novinky Datum: Komentáře: 0 Zobrazeno: 2036

Stručně o tom, na jakých soutěžích se v této sezóně můžete těšit na náš stánek.

Letošní soutěžní sezóna je v plném proudu a my už se pečlivě připravujeme na další vzrušující události. Nedávno jsme se po delší době zúčastnili i soutěže Evolution Cheer Battle, která proběhla v lednu. Během celého dne vás bylo u našeho stánku neuvěřitelné množství, za což jsme moc rádi. Viděli jsme spoustu nadšených sportovců s vybavením od nás.

Další soutěž která nás v nejbližší době čeká je Slovenský Donau Cheer Open, který se koná 17. března v Bratislavě. DCO je historicky první soutěž v cheerleadingu pořádaná Slovenskou cheerleadingovou unií a my jsme moc rádi, že můžeme být u toho. Těšíme se na všechny nové sportovce a jejich vystoupení. Na tuto soutěž nepovezeme veškeré zboží, které nabízíme na eshopu, proto bude možné si zboží zarezervovat předem telefonicky, emailem nebo přes WhatsApp, abyste měli jistotu, že vám to, o co máte zájem přivezeme i do Bratislavy. 

Pouze o týden později, 23. března nás čeká také Prague Cheer Open v Praze, kterého se účastníme pravidelně již několik let. Na tuto akci se vždy velmi těšíme, protože je tam neuvěřitelné množství sportovců, dokonce i ze zahraničí. Během celého dne se k nám přijde podívat spousta nadšených sportovců i diváků, kteří si vybírají jakou odměnu si za svůj výkon odvezou.

Dále nás můžete potkat také na soutěži v Pardubicích 4. května. Na tuto soutěž nepojedeme s veškerým zbožím, které nabízíme na e-shopu, takže jako vždy budete mít možnost nám napsat nebo zavolat a zarezervovat si zboží dopředu a tím si zajistit, že vám ho na soutěž skutečně přivezeme. 

Finále celé sezóny v podobě Mistrovství České republiky ve sportovním cheerleadingu nás čeká 8. června a my jsme rádi, že u toho budeme spolu s vámi.

spiritcheer stanek soutez praha.jpeg

Nemůžeme se dočkat všech soutěžících, které uvidíme zářit na ploše i na všechno ostatní, co nám letošní soutěže a sezóna ještě přinese. 

Těšíme se na Vás!

Seznam soutěží v cheerleadingu, kde s námi můžete potkat:

Pokud máte zájem o naše produkty, neváhejte nás kontaktovat předem a objednejte si je k vyzvednutí přímo na soutěži!